“Van overhangende bovenoogleden en een vermoeide blik, naar een frisse, stralende en open blik? 

Ooglidcorrecties in Breda bij Hanssen Medicals: Uw Specialist voor een Verfrissende Blik

Bij Hanssen Medicals, gevestigd in Tilburg, begrijpen we hoe belangrijk het is om een frisse en jeugdige uitstraling te behouden. Ooglidcorrecties zijn een populaire ingreep voor mensen uit Breda en omgeving die last hebben van vermoeide ogen, hangende oogleden of wallen. Onze kliniek biedt hoogwaardige ooglidcorrecties aan, uitgevoerd door ervaren specialisten.

Waarom Kiezen voor een Ooglidcorrectie?

 

Ooglidcorrecties, ook wel blefaroplastiek genoemd, zijn chirurgische ingrepen die overtollige huid en vet verwijderen van de bovenste en/of onderste oogleden. Dit resulteert in een meer open, uitgeruste en jeugdige uitstraling. Deze ingreep kan niet alleen cosmetische voordelen hebben, maar ook functionele voordelen, zoals een verbeterd gezichtsveld.


Hanssen Medicals: De Beste Keuze voor Patiënten uit Breda


Ervaren Specialisten:
Bij Hanssen Medicals werken alleen gecertificeerde chirurgen met jarenlange ervaring in ooglidcorrecties. Onze specialisten blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen binnen de plastische chirurgie.

Moderne Faciliteiten: Onze kliniek in Tilburg is uitgerust met de meest geavanceerde technologieën en apparatuur, zodat wij u de beste zorg kunnen bieden. Hoewel wij in Tilburg gevestigd zijn, ontvangen wij veel patiënten uit Breda vanwege onze uitstekende reputatie.

Persoonlijke Aanpak: Elke patiënt is uniek en verdient een persoonlijke benadering. Tijdens een eerste consult bespreken wij uw wensen en verwachtingen, en stellen wij een behandelplan op dat volledig is afgestemd op uw individuele behoeften.

Veilige Procedures: Veiligheid staat bij ons voorop. Wij volgen strikt de protocollen en richtlijnen om ervoor te zorgen dat elke ingreep soepel en zonder complicaties verloopt. Uw welzijn is onze hoogste prioriteit.

Bereikbaarheid vanuit Breda

Onze kliniek in Tilburg is gemakkelijk te bereiken vanuit Breda, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Wij zorgen ervoor dat uw bezoek aan Hanssen Medicals zo comfortabel mogelijk is, vanaf het eerste consult tot en met de nazorg.

Plan Uw Consultatie

Wilt u meer weten over ooglidcorrecties en ontdekken wat Hanssen Medicals voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend consult. Ons vriendelijke team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden naar een frissere, jeugdige uitstraling.

 

Contactinformatie:

 

  • Telefoon : 013-570 0020
  • E-mail: info@hanssen-medicals.nl
  • Adres: Hanssen Medicals, Vlijmenstraat 3 5036 SV Tilburg

 

Kies voor Hanssen Medicals voor uw ooglidcorrectie en ervaar de expertise en zorg die wij bieden aan onze patiënten uit Breda en omstreken. Uw ogen verdienen de beste behandeling, en die vindt u bij Hanssen Medicals.

× Hoe kan ik je helpen?