Patiëntervaringen

Graag beveel ik Lisan Hanssen aan, die bij mij een fantastische ooglidcorrectie recentelijk heeft uitgevoerd. Haar vaardigheid, zorg en professionaliteit hebben een aanzienlijke impact op mijn "weer mooie open oogopslag" en ik ben buitengewoon tevreden met het resultaat. Geen vermoeide blik meer als ik in de spiegel kijk. Vanaf het allereerste consult tot aan de nazorg was Lisan en haar assistent vriendelijk en attent, waardoor ik mij zeer op mijn gemak voelde. Zij nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden, eventuele twijfels wegnam en uitleg gaf over het gehele proces mijn vertrouwen in haar expertise versterkte. Wat betreft het resultaat van de ooglidcorrectie, kan ik alleen maar zeggen dat het mijn verwachtingen heeft overtroffen. Mijn ogen zien er nu jonger en natuurlijker uit, en ik voel me meer zelfverzekerd en mooier. Dames, dat wil je toch? Het is duidelijk dat Lisan niet alleen technisch bekwaam is, maar ook artistiek in staat is om een harmonieus een natuurlijk mooie oogopslag te creëren.

Larissa

Na echt een lange tijd heb ik de stap gezet en een afspraak gemaakt bij Lisan Hanssen. Bij de intake was mijn gevoel meteen zo goed en wist ik dat ik goed zat bij Lisan. De voorlichting was top, alles goed uitgelegd. Op de dag van de ingreep zo lief en vriendelijk ontvangen en even een babbeltje voor ze ging starten met de ingreep. De ingreep was echt zo voorbij en heb er helemaal niks van gevoeld. Na de ingreep was de begeleiding ook weer echt top, iedere dag contact zelfs op 1e en 2e kerstdag. Zo fijn! Lisan wat ben jij een vriendelijk en lief persoon en ook nog eens super goed in je werk. Mijn ogen zijn zo mooi geworden. Jij krijgt gewoon een dikke 10!! super bedankt.

Suzanne

Al sinds mijn puberteit merkte ik dat ik te veel ooglid had en dat ik daardoor zware, vermoeide ogen had. Later met autorijden merkte ik dat het me veel energie kostte (zeker in de ochtend) om mijn ogen goed open te kunnen houden. Ik heb er vaker aan gedacht om er wat aan te laten doen, maar de drempel was vrij hoog omdat ik dan ergens naartoe zou moeten waar ik het niet ken en vanwege de hoge kosten. Ook viel het me op dat ik vooral zag en las dat oudere mensen het deden, dus ik dacht dat het misschien niet zo erg was. Per toeval zag ik de folder bij Lisan liggen en toen is het balletje gaan rollen. Ze was eerlijk over of er daadwerkelijk sprake was van een huidoverschot en heb het toen ongeveer een halfjaar geparkeerd, totdat een collega het had laten doen en er zichtbaar energieker uitzag. Ik ben teruggegaan en we prikten een datum. De ingreep viel me mee (alleen de verdoving zetten voelde vervelend) en met de eerste 3 dagen goed koelen was de pijn heel goed te doen. Paracetamol was alleen de eerste dag nodig. Al na een week zag ik het resultaat en ik merk écht dat mijn ogen lichter aanvoelen en dat ik minder vaak hoofdpijn heb. Wat ben ik blij dat ik het heb gedaan! Alle lof voor Lisan en haar collega die met zorg, precisie en liefde te werk gingen!

Tasniem

Door de goede reviews en mooie resultaten bij eerder uitgevoerde ooglidcorrecties, besloten een boven ooglid correctie uit te laten voeren door Lisan. Van intake tot eindcontrole alleen maar positieve ervaringen. Er wordt alles aan gedaan om het beste resultaat te bereiken. Het eind resultaat is geweldig! Erg blij dat ik de ooglidcorrectie heb laten uitvoeren door Lisan.

Eric

Al zeker 5 jaar praat ik erover, ik zou zo graag een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren....maar ik durf niet. Ik had lang geleden bij iemand niet zo'n mooi resultaat gezien en dat hield me al die tijd tegen. Dit jaar kwam Lisan/Hanssen-medicals per toeval op Instagram voorbij en ik had onverwacht 5 weken vrij. Dit zou zomaar het juiste moment kunnen zijn. Ik ben op de website gaan lezen wat Lisan belangrijk vind en dat voelde zo goed en eigenlijk meteen vertrouwd dat ik contact heb gezocht. Ook het telefonische contact met haar en met Rachel, haar assistent, voelde zo goed dat ik eindelijk de knoop heb doorgehakt en een intake-afspraak heb gemaakt. Vanaf dat moment kon ik niet wachten totdat het zover was, de perfecte voorbereiding, uitleg, eerlijke informatie bevestigde mijn juiste keuze. De ingreep duurde ongeveer een uur en ik voelde me echt zo rustig! Alles werd stap voor stap uitgelegd in een zeer ontspannen sfeer. Voor mij was het erg prettig om de tijd te nemen voor herstel, in ieder geval 2 weken om goed te koelen en rust te nemen. Het resultaat is fantastisch, het ziet er heel natuurlijk uit. De eerste weken moest ik even wennen als ik in de spiegel keek, ik was natuurlijk mijn overhangende oogleden gewend. Soms denk ik, had ik het maar eerder gedaan, maar dan had ik Lisan en haar praktijk niet ontmoet dus voor mij was dit de allerbeste keuze.

Hettie

Managing Director

Lieve Lisan, Ik wil jou dankjewel zeggen. Voor mijn mooie oogleden en de service die je mij geboden hebt. Je verdient een knuffel en ik ben er blij mee. Je hebt er echt oog voor.

Miranda

× Hoe kan ik je helpen?