“Van overhangende bovenoogleden en een vermoeide blik, naar een frisse, stralende en open blik? 

Ooglidcorrecties in Breda bij Hanssen Medicals: Uw Specialist voor een Verfrissende Blik

Bij Hanssen Medicals, gevestigd in Tilburg, weten we hoe belangrijk het is om een jeugdige en frisse uitstraling te behouden. Voor mensen uit Den Bosch en omgeving die te maken hebben met vermoeide ogen, hangende oogleden of wallen, bieden wij hoogwaardige ooglidcorrecties aan. Onze ervaren specialisten staan klaar om u te helpen.

 

Waarom een Ooglidcorrectie Overwegen?


Ooglidcorrecties, of blefaroplastiek, zijn chirurgische ingrepen die overtollige huid en vet van de bovenste en/of onderste oogleden verwijderen. Dit resulteert in een meer open, uitgeruste en jeugdige uitstraling. Naast de cosmetische voordelen kan deze ingreep ook functionele verbeteringen opleveren, zoals een beter gezichtsveld.

 

Hanssen Medicals: De Voorkeur voor Patiënten uit Den Bosch


Deskundige Chirurgen: Bij Hanssen Medicals werken gecertificeerde chirurgen met jarenlange ervaring in ooglidcorrecties. Onze specialisten blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste technieken en innovaties binnen de plastische chirurgie.

 

State-of-the-art Faciliteiten: Onze kliniek in Tilburg is uitgerust met de modernste technologieën en apparatuur, zodat wij de beste zorg kunnen bieden. Hoewel wij in Tilburg gevestigd zijn, ontvangen wij veel patiënten uit Den Bosch vanwege onze uitstekende reputatie.

 

Individuele Behandeling: Elke patiënt is uniek en verdient een persoonlijke benadering. Tijdens een eerste consult bespreken wij uw wensen en verwachtingen en stellen wij een behandelplan op dat volledig is afgestemd op uw specifieke behoeften.

 

Veilige Behandelingen: Veiligheid staat bij ons voorop. Wij volgen strikt alle protocollen en richtlijnen om ervoor te zorgen dat elke ingreep veilig en zonder complicaties verloopt. Uw welzijn is onze hoogste prioriteit.

 

Makkelijk Bereikbaar vanuit Den Bosch
Onze kliniek in Tilburg is goed bereikbaar vanuit Den Bosch, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Wij zorgen ervoor dat uw bezoek aan Hanssen Medicals zo comfortabel mogelijk is, van het eerste consult tot en met de nazorg.

 

Plan Uw Consult
Wilt u meer weten over ooglidcorrecties en ontdekken wat Hanssen Medicals voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend consult. Ons vriendelijke team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden naar een frisse, jeugdige uitstraling.

Contactinformatie:

  • Telefoon : 013-570 0020
  • E-mail: info@hanssen-medicals.nl
  • Adres: Hanssen Medicals, Vlijmenstraat 3 5036 SV Tilburg


Kies voor Hanssen Medicals voor uw ooglidcorrectie en ervaar de expertise en zorg die wij bieden aan onze patiënten uit Den Bosch en omgeving. Uw ogen verdienen de beste behandeling, en die vindt u bij Hanssen Medicals.

× Hoe kan ik je helpen?